Welkom
Webdesign
Webdesign
Online visitekaartje
Webhosting
Hostingpakketten
Domeinregistraties
E-promotion
PC Hersteldienst
Contact
contact
Algemene info


Sites2b is gespecialiseerd in het ontwerp van professionele en budgetvriendelijke websites voor handelaars, zelfstandigen, vaklui, aannemers, kleine bedrijven, ...


Sites2b biedt u een uitgebreide maar betaalbare dienstverlening aan niet alleen voor het ontwerp van uw website maar voor het volledige project: van het prille begin tot de (e-) promotiecampagne als uw site online is.


In overleg met u, de klant, bekijken wij welk type website het meeste geschikt is als uitgangspunt voor de website van uw zaak. Een goede site is het verlengstuk van uw zaak voor uw bestaande klanten en het visitekaartje voor nieuwe potentiŽle klanten.


Een overzicht van onze diensten:  • Webhosting: Hiermee start het allemaal: wij bieden u een degelijk webhostingpakket aan dat meegroeit met uw site. Onze servers staan in het Evoswitch datacenter in Nederland: een vlotte snelle en goed bereikbare website, emailaccounts, uitgebreide statistieken, Cpanel, en nog veel meer andere fucties en toepassingen die u mag verwachten van een degelijke webhosting. Ook een of meerdere goed gekozen domeinnamen registreren wij voor u en koppelen die aan uw website.

  • Informatieve website: Wij ontwerpen uw website op basis van uw gegevens, aansluitend op uw huisstijl. Eenmaal het basisconcept op punt staat kan u de site zelf opvolgen en uw opmerkingen doorgeven voor de site opengesteld wordt voor de bezoekers.

  • E-promotion:  Het doel van uw site is heel eenvoudig: naambekendheid vergroten, nieuwe klanten aanbrengen, bestaande klanten behouden,  zodanig dat uw zaak groeit. Samen met u bekijken we de meest aangewezen E-promotion strategie in functie van uw doelgroep en budget.

  • Up-to-date houden: Niets zo vervelend als een oubollige website met verouderde informatie. Onze werking is zodanig gestructureerd dat aanpassingen aan de site snel en zonder torenhoge facturen door ons uitgevoerd worden.

 

Voor meer informatie kijk gerust verder op deze website of neem contact met ons op!