Welkom
Webdesign
Webdesign
Online visitekaartje
Webhosting
Hostingpakketten
Domeinregistraties
E-promotion
PC Hersteldienst
Contact
contact
Algemene infoBestelt u een website omdat u het leuk vindt en er graag een zou hebben?

Bestelt u een website omdat uw concurrent er ook een heeft?


Misschien, maar meestal bestellen ondernemers een website omdat het een investering is die een concreet positief effect heeft op de naambekendheid van uw zaak en een belangrijk instrument is om nieuwe klanten aan te trekken en uw bestaande klanten te behouden!


... en dit terwijl een website nauwelijks meer kost dan een

paar middelgrote advertenties in een huis aan huisblad!


Naast de klassieke advertentiemedia zoals kranten, folders, huis aan huisbladen,  radioreclame, advertenties op stadsplannen, steunadvertenties voor verenigingen enz...  heeft een website heel specifieke voordelen die geen enkel ander media kan aanbieden:Uw website is 7/7 24/24 bereikbaar het hele jaar door! 


ELKE BEZOEKER IS EEN POTENTIELE KLANT!Want wie uw site bezoekt heeft reeds interesse in uw produkten!

Iemand die een bloemstuk zoekt surft naar een bloemwinkel en niet naar de website van een delicatessenzaak bijvoorbeeld.


Dit terwijl de andere media zich op de massa richt kijkt uw website naar de mensen die specifiek in uw produkten zijn geÔnteresseerd!


Daarom biedt uw site u de mogelijkheid om een meer persoonlijk contact aan te gaan met uw bestaande en potentiŽle klanten.


Daarom is het van groot belang om uw site niet gewoon op het internet te plaatsen en daar eenzaam en alleen te laten verkommeren, neen uw site moet  gelanceerd worden zowel op het net (bij zoekmachines, portaalsites, websites van clubs en verenigingen die u sponsort, enz..) en geintegreerd in uw bestaande klassieke promotieactiviteiten!


En ook op dit vlak staat Sites2b klaar om u met raad en daad bij te staan, vanaf de eerste belangrijke keuze van uw domeinnaam tot E-promotion en klassieke promotieactiviteiten!


Voor meer vrijblijvende informatie neem gerust contact met ons op!